Ankara'da Hem Yoga Hem De Hamak Yogası Yapabileceğin Bir Yer Yogasoul

Son Gönderiler

Yogasoul Hamak 1. Kademe Uzmanlaşma Programı

Ceren Bodur ile Yogasoul Hamak Yogası Programının büyülü dünyasında eğitmen olmaya hazır mısın?

Bu yeni teknik ile denge, esneklik, güç kazanmayı ve kazandırmayı öğreneceksin.
Ve tüm bunları öğrenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. 

-Bu 3 günlük temel eğitim içinde havada tüm yönlerde serbestçe hareket etmenin gücünü, heyecanını ve keyfini yaşayacaksın.

- YS Hamak programının diğer tüm egzersiz çeşitlerinden farkı, omurga üzerindeki baskı azaltılarak omurların arası açılmakta ve bu baskısız ortamda bazı hareketleri rahatlıkla yapılmasına olanak sağlamaktadır. 
...

Devamını okuyun

YOGA SKOLYOZ İÇİN FAYDALI MIDIR ?

SKOLYOZ NEDİR ?

Omurganın çoğunlukla göğüs (thoracic) ve/veya bel (lumbar) bölgelerinde görülebilen, yana doğru eğriliğidir. Tek başına olabileceği gibi, kifoz (kamburluk; arkadan öne doğru anormal bir eğrilik) ile beraber de görülebilir (Kifoskolyoz). Normal omurgada yukarıdan aşağıya düz bir şekilde uzanan omurlar (omurgayı oluşturan kemikler) skolyozlu omurgada sağa, sola doğru ve/veya kendi eksenleri etrafında dönerler.
Hastalık kız çocuklarında çok daha sık görülür. Özellikle 30 dereceyi geçen skolyozlar genç kızlarda erkeklere oranla on kat fazla görülmektedir. Kesin sayı tam olarak bilinmemekle birlikte Türkiye’de yaklaşık 2,5 milyon skolyoz hastası olduğu düşünülmektedir.
Skolyoz omurganın sırt veya bel bölgelerinin yana doğru eğilmesidir. Bazen normalde var olan sırttaki kamburluk veya beldeki çukurluğunda artması ile beraber olur. Skolyoz oluşumunun nedeni; çok farklı sebeplere bağlı olabilir. Doğumsal, spastik çocuklar, idiopatik (sebebi belli olmayan) enfeksiyona bağlı veya tümöre bağlı olabilir. Ailesel yatkınlık idiopatik olan tümünde mevcuttur.


...

Devamını okuyun

Adres

Birlik Mahallesi 486. Sokak No 7 Çankaya Ankara
Yol Tarifi Alın

Telefon

03124950500

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 10:30 - 20:30

Haftasonu: 10:30 - 16:00

E-Posta

info@yogasoul.com.tr

Yabancı kalmayın, bize ulaşın!

İletiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İlginiz için Yogasoul ekibi olarak teşekkür ederiz.

Mesajınız başarıyla gönderildi. Teşekkür Ederiz!
Lütfen e-posta adresinizi ve mesajınızı doğru ve yazınız